Bakan Yardımcısı Sayan: PTT Vatandaşlarımızın Hayatına Yeni Bir Hizmet Sunuyor
30 Temmuz 2024

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, PTT tarafından düzenlenen Emekliler Yılı programına katıldı. Düzenlenen programda PTT ile SGK arasında Pttkart ve TROY Kart hizmeti kapsamında emekli müşterilere kampanya düzenlenerek fayda sağlanması yönünde protokol imzalandı.

Programın açılışında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, “2024 yılı “Emekliler Yılı” ilan edildi.  Bizler de hükümet olarak emekli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına adımlar atıyoruz. Elbette bu noktada tecrübesi ile günümüzün modern ihtiyaçlarını harmanlayan PTT gibi köklü bir kurumun da katkısı büyük.” açıklamasında bulundu.

PTT’nin bankacılıktan lojistiğe, kargodan e-ticarete kadar büyük bir ağa yayılarak kendisini sürekli olarak yenilediğini beliren Sayan, “Halihazırda emekli müşterilerin işlemlerini kolaylıkla yapabilmeleri için konutta maaş teslimi, mobil uygulamalar, internet bankacılığı ve ATM'ler gibi alternatif hizmet kanalları sunuluyor. Bu hizmetlerden yararlananların sayısı da her geçen gün artıyor.” dedi.

Sayan, “Şimdi de SGK ile imzalanan protokol vesilesiyle emeklilerimizin PTT’ye ait misafirhanelerden indirimli yararlanmasının önü açılmış olacak. Bizler bu ve bunun gibi çalışmaların artması için elimizden gelen desteği göstermeye hazırız.” şeklinde konuştu.

PTT’nin hizmet verdiği tüm sektörlerde gidilmeyen yerlere gidip, olunmayan yerlerde olarak vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceğini vurgulayan Sayan, “Bizler de ülkemizin teknoloji alanında yaptığı yatırımlarla birlikte PTT'yi, Türkiye Yüzyılı'na yakışır şekilde dünyada alanına yön veren bir konuma getirmek için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.